Sofia"

Några sista (grymma) budord:

RÖSTA: 


No Doubt - Just A Girl
 

ÄLSKA:

 

..KONDOM-A:

 


HEJ DÅ <3 <3

SEX

Så dags att börja planera nästa sommar... Tills dess ska jag försöka minnas den här sommaren till tonerna av den här sommarens vackraste. Så tills dess HÅLL UT och HA KUL!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Washed Out - "Hold Out" from John Lipari on Vimeo.

SENT INLÄGG!!

Bloggen har knasat så min sista dag här på Kondom 08 blev fetsen :(

Så nu måste jag sägga hejdå igen, så himmlarns orättvist. De andra bloggarna behöver bara säga tjarå en gång men å andra sidan får jag mysa med er kondom lovers hela två gånger under en och samma sommar!

Och sommaren är slut, nu känns allt bra deppigt. Jag satt och funderade på hur jag skulle göra min höst-vardag softare samtidigt som jag lyssnade på musik på min nyinskaffade multimedia-wannabe-iphone-lur då det slog mig; jag ska taefaen lyssna på sjukt mycket musik i höst!

Smakprov:

 

Lollipop - Lil Wayne from coskudemirhan on Vimeo.

Gullig kille - grym låt

Ball kille! Mini-lungorna får jobba hårt med Cash's låt!

Ps. Det här har inget med kondomer att göra :(

Här har jag varit..

Wiki:

Parken:

"The entertainment park was opened in 1969 as Kulturpark Plänterwald, covering an area of 29.5 hectares. The area is situated in the north of the Plänterwald, next to the river Spree. It was the only constant entertainment park in the GDR, and the only such park in either East or West Berlin."

 

Ägaren+skandalen:

"Norbert Witte failed in his attempt to run a "Lunapark" in Lima. On 19 May 2004 he was sentenced to seven years in jail for attempting to smuggle 180 kg of cocaine with a value of £14 million from Peru to Germany in the masts of the "flying carpet" ride [1]. In October 2006 a Peruvian court sentenced Wittes' son, Marcel Witte, to 20 years for drug smuggling."

Fantastisk historia / Kusligt spännande övergiven park

På väg mot PARIS!!

Fan vad jag är ute och far mycket i dagarna. Jetsett-klappar mig själv på ryggen ^^

Fast så himlarns jetsettig är jag inte faktiskt inte, det här är till exempel första gången jag är i Frankrike.. Trotts alla mysiga Serge Gainsbourg-låtar och Parisromantik jag genomlevt i mina kärlekskaranka tonnår. Tillbaka till Frankrike ändamålet med min resa är faktiskt av en väldigt romantisk karaktär. Ni vet ju att det varit The Summer of (hetero-)Love i år så i dess ära tänkte jag avsluta sommaren med ännu ett bröllopm kul va?

Som ni  kanske märkt är jag skeptisk till hela äktenskaps/disneykärleks-grejen men det här är mitt första bröllop. Hm tänk om jag blir helt omvänd och bötrjar drömma cupcake-kantade drömmar om ringutväxling(osexigt ord?) och rosenblad?

NÄÄÄ ..så fram tills den dagen kommer tänkte jag tipsa om lite softa böcker i ämnet:

Fräls oss ifrån kärleken - Suzanne Brögger

Bitterfittan (<GRYMT BRA) - Maria Sveland

Drömfakulteten (BÄSTA ROMANEN) - Sara Stridsberg

 

Bästa sporten!

Jag har aldrig känt mig bra på någon sport. Servarna i pingis är för svåra och dribblandet i fotboll alldeles för krångligt. Detta har ju satt sig på självkänslan för alla borde väl få vara bra på åtminstone en endaste fnuttig sport/lek/spel. Men så kom tillslut dagen  med stort S, S- för Sofia-är-Supergrymm-på-en-Sport dagen! kolla in bilden nedan:

Grymma länktips!

Mer om NYC:

Jo det bästa med NYC är att det händer så himlarns mycket hela tiden och mycket är gratis. Filmvisningar, bästa hamburgaren, flummigaste cabaretshowen, rooftops och färjor med fantastiska utsikter.. MEN för att hålla koll på vad som händer hela tiden så kan lite hjälp behövas. Dessa sidor var till enormt stor hjälp när vi ville klämma ut allra göttigaste ur NY:

NY Mag

TimeOut NYC

BlackBook Mag

 

 

sommarplåga:

Är det möjligt att någon kan ha missat den här låten?

Hursom är det en BRA låt gjord av men mycket STILIG och BEGÅVAD man.. Ska sluta med versalerna nu. Bara en grej till om Mr. Ronson, gissa vem han är storebrorsa till?

Jo fröken Samantha Ronson aka Linsay Lohans ex.. Det ni!

Mark Ronson & The Business INTL "Bang Bang Bang" from Warren Fu on Vimeo.

Female Gaze on TECATE BUKKAKE

Tecate Bukkake=

A drinking game, take a Tecate, shake it up, poke holes in it just like a shotgun, pop the tab and spray and chug.
 

 Grizzly bear - Two Weeks

Go Outside!

Jag längtar redan tillbaka till NYC och framförallt tillbaka till all grym musik som finns där, alla oupptäckta band och alla softa utomhuskonserter. Om du ska til NYC snart och vill ha bra kolla på spelningar och gratiskonserter så är tips no.1 bloggen Brooklyn Vegan..

Ett band som jag fick vittring på var Brooklynbandet Cults som låter som en barnkör men är en duo. Lyssna:

(videon är hemsnickrad av någon snubbe på vimeo ^^)

Go Outside from Joe Antony on Vimeo.

Min NYC guide

Så jag har hand om den sista veckan här på Kondom 08 och jag har nyss varit i Amerikat.. Alltså kommer min bloggvecka med er handla om saker jag gillar eller saker jag gjort i New York. Med andra ord; TIPS! Efter tre veckor i denna gigantiska stad skulle jag inte kalla mig expert MEN jävligt inspirerad.. Har ni några tips?

Mitt första tips: TA MED DIG MYGGMEDEL!!!

Och så en video..

DOM - Living In America

I rymden finns inga känslor

Igårkväll var jag och min sis på sommarens sista utomhusbio i Rålis och jag måste bara tipsa er om filmen vi såg. Det är en splitterny svensk romcom om en kille med aspbergers som älskar rymden och runda former, kul va?

Filmen innehåller också en massa soft musik typ: TTA, Lykke Li och Embassy.. Aningen tråkigt soundtrack till en film då jag älskar att upptäcka ny musik när jag kollar på film men fortfarande; bra musik! Kolla in trailern:

 

 

Jetlaggad

Hej nu är jag tillbaka igen!

Jag vaknade precis upp ur en enormt tung sömn. Igår kom jag hemflygandes från NYC så jag antar att det är jetlaggen som gör sig påmind nu när jag sitter här och blinkar i dagsljuset.. Måste skärpa ihop mig något helt brutalt jag har nämligen 1000 ärenden att sköta i veckan som kommer..

Men kolla vad för något fint jag hittade när jag var i NYC:

Dessa delades ut i en hel del affärer ^^

In The Sunshine!!

Så det är sommar och det här är mitt sista inlägg. Jag har en uppmaning till er alla där ute i den svettiga stockholms somaren. Dra på er sommarens första bikini/kondom/solkräm och gå ut och ligg så mycket ni vill var ni vill med vem ni vill!

På ett tak i NY, nerkissad toalett på Panorama, i Hagaparken lutad mot Haga slotts staket eller var ni nu vill, låt fantasin och lustan flöda <3 <3

Jag är inte den försa att säga detta, så jag avslutar med en video som har ALLT och lite till:

 


Puss och Knull på er!

//Sofia

sexobjekt

Klassiker när det kommer till porriga Ibiza-electro-videos.. Jag matar på har för fulla muggar nu när det är min sista dag och allting :(

kommer ni sakna Sofias Shake Down!?

Rubba-dubb-dub

Förlåt mig men jag var bara tvuuuungen:

 

Så himla CUTE!


Take On Me

TAKE OOON MEEE <3

Wild Combination

Show me what d-do you most enjoy
If you can get around to it.

Learnin' more about you…
I hope it's never ever finished!
What it's like when I am
Your new toy,
If you can get around to it.

 

Youtuba fram Arthur Russells Get Around To It. Jag ryser när jag hör hans sjuka röst sjunga, det liksom frasar i öronen. Calling Out of Context som skivan heter är ett hopkok av lösryckta låtar och en halvfärdig skiva som Arthur aldrig han ge ut innan han dog i AIDS. Som så många andra blev han först riktigt hypad och känd efter sin död.. Hursom så är hela skivan en utelämnande strid ström av kärleksförklaringar, det blir aldrig vackrare än när det är såhär bra.

Jag hittade en fantastisk video på Arthur:

 

Soon To Be Innocent Fun / Let's See from Nathan Hollingsworth on Vimeo.

På tal om "Äkta kärlek"

Jag vet inte hur jag på bästa sätt ska uttrycka den trötthet och sorg jag känner över hela Prinsessbröloppet och Love Stockholm.. Mediernas slappa och okritiska bevakning, vurmandet kring helt hopplösa begrepp som "äkta kärlek" och bröllopsparets knäpp-kyska image(fast helt plötsligt har Vickan blivit kvinna, har ni märkt det?). Dessutom har de totalkomersialiserats med chokladaskar, reklamtält för IKEA-kuddar och alla vi/ni som försöker tjäna en hacka på bröllopet genom att hyra ut våra lägenheter. Hur känns det Vickan och Daniel att er "Äkta kärlek" säljs som metervara på Sveriges alla Åhlens?

En till grej som nästan hade kunnat kännas kul och bra med Love Stockholm 2010 är klubben vid Strömparterren. Det serveras grymma bokningar med allt från dancehall till svenskt indiemys under bar himmel mitt i Stockholm. Sounds nice, huh? Om det inte hade varit för den total- IKEA-sponsrade inredningen OCH de 120 kronorna som inträdet kostar. Hur är detta möjligt? Vad har skattepengarna gått till(+ikea spons, antar jag)?

Men skit i all denna bitterhet nu, här på bloggen handlar det om SEX STOCKHOLM 2010!

 

Bläddra bland fler blogginlägg
1 2