Magnus

Säker sex.

Jag har hört att människan är typ det enda (eller ett av få) djur som har sex för njutningens skull och det är logiskt att vi också då vill ha skydd.

När det gäller andra djur så är det enbart en strävan efter att fortplanta sig. Har t.ex. alltid haft lite svårt att greppa att Rufus (min pudel) mamma och mormor fick valpar exakt samtidigt med samma pappa.

Men men, djur är djur.

Det har varit roligt att blogga här på kondom och jag hoppas du fortsätter att läsa på min sida www.magnusweideskog.com i fortsättningen.

Kram

Hemma.

Nu är jag hemma igen och igårkväll hade vi supermysig middag med grabbarna.

Jag saknar ACn på hotellet mer och mer för varje minut som går, jag skulle döda för att ha stabila 19 grader här inne nu.

Föresten så glömde jag säga att spelningen igår på campingen blev inställd för att det regnade så mycket att elen försvann!!

Vi hörs sen. 

Hej då Arvika.

Efter härliga dagar i Arvika styr jag nu bilen mot huvudstaden.

Det finns en del av mig som inte vill åka ifrån Arvika men det finns en del av mig som inte vill något annat än att komma hem.

Det är väl som man brukar säga, borta bra men hemma bäst.

Fast hem är ju inte nödvändigtvis den fysiska plats man bor på, hem är så mycket mer än så. 

Nu längtar jag hem.

Föresten, även rockstjärnor har säkert sex. Jag läser Slash självbiografi och vid ett tillfälle nämner han att han skyddar sig..

Rock n roll.

Allsång.

Nu packar jag mina väskor och beger mig mot Arvikacampingen för sista gigget och sedan direkt vidare till Stockholm.

Idag så sänds allsångsprogrammet jag spelade in i Gränna på P4 med start 12:00 och jag hittade ett litet klipp ifrån den dagen. Det var så varmt där och åskan låg i luften men jag hade det bra ändå.

Föresten så vet jag att folk har säkert sex på Arvikacampingen för jag har aldrig sett så många öppna kondompaket på marken någonannanstans!

Vi hörs 

 

Dancing on my own

Det här har varit min favoritlåt sen den kom ut och jag älskar att spela den live. När jag såg att hotellet hade en fin flygel så tänkte jag att jag bara måste spela in den. Ljudet är lite kasst men jag hoppas det är lyssningsbart ändå. 

Magnus Weideskog - Dancing on my own (Robyn cover) from Magnus Weideskog on Vimeo.

Flash.

 

Jag spenderade gårdagen i RedBullbilen och spelade Fifa 2010 mot Johan i väntan på att det skulle sluta regna, lite pinsamt att erkänna men jag spelade en match i typ 10 min innan jag märkte att det inte alls var jag som styrde gubbarna utan det var datorn.

Eftersom att bloggen ligger här på kondom08 så passar det att berätta om gårdagens snackis. Det var nämligen så att jag stod på scen, sjöng klart en strof och tittade upp emot himlen (liksom som för att se smart ut), tittar ner igen efter nån sekund för att fortsätta sjunga och ser att alla skrattar. Livrädd att de skrattar åt mig så slutför jag iallafall låten för att sen få reda på att någon längst fram hade dragit upp tröjan och flashat behagen!

Första gången nån flashar mig på scen och jag missar det.

/MW

Livskvalitet.

Jag vet att jag ser helt galen ut på bilden men jag bjuder på det. Det är livskvalitet att kunna ta på sig morgonrocken och gå ner och ta ett dopp i en 25 grader varm sjö!

Nu ska jag bege mig iväg till Arvikacampingen och spela för andra gången, igår var det riktigt lyckat och jag hoppas på lika trevligt folk idag.

Ha det bra vad du än gör.

Kram 

Som ur en romantisk film.

Vi bor på ett 4-stjärnigt spa/musikhotell mitt ute i Värmländska skogarna och jag har aldrig sett ett mysigare hotellrum.

Eftersom det bara är folk från redbull som bor på det lilla hotellet så är det ingen risk att vi får klagomål på hög musik (som vi fick i Borlänge). Sen går det rykten att det finns en riktigt schysst flygel i nån replokal här på hotellet, hittar jag den kanske jag kan spela in nåt åt er?

Nu ska vi bege oss in till stan och fira en lyckad spelning med räkfrossa.

Säg inte till nån att jag inte gillar räkor bara.

 

Testosteron.

Efter att Gpsen återigen har lurat ut mig på villovägar så är vi nu bara fjuttiga 5 mil ifrån Arvika.

När mitt sällskap i bilen fick veta att jag bloggar för kondom08 så börjar de tjata om att jag måste blogga om sex och jag får det ena smaklösa förslaget efter det andra. Allt jag kan säga är att jag känner mig lite obekväm när deras testosteron svämmar över här i bilen och jag är glad att vi snart är framme =)

De är stackars ensamma singelkillar på väg till musikfestival.

Puss på er Johan och Edvard, god fiskelycka och glöm inte kondomen!

 

On the road again.

Nu sitter vi i bilen på väg till Arvikafestivalen.

Som vanligt sitter Johan vid ratten och den här gången har vi också med oss Edvard i baksätet.

Vi är laddade och har höga förväntningar.

Johan packade stövlar, borde jag ha gjort det också?

Bildproblem.

Jag vet inte om man kan se bilden i förra inlägget, mitt mobila bredband är inte att lita på tyvärr.

Om du inte ser bilden så klicka lite snabbt här så ser du nya fina hunden.

Kram 

Välkommen Belinda.

Nu är inte Rufus ensam hund i familjen.

Han har fått sällskap av den 3-åriga AHT (American Hairless Terrier) omplaceringstiken, Belinda!

Ni som brukar följa min blogg har alltid varit så snälla mot Rufus så vad säger ni om att även hälsa Belinda hjärtliget välkommen till både familjen och bloggen?

Vem är jag?

Jag tänkte att det kanske är vettigt att presentera mig själv, jag vet inte hur många som följt med mig från min andra blogg och hur många som läser för att jag bloggar just här. Men en liten presentation känns behövd!

Jag heter Magnus Weideskog och är artist som tidigare i år släppt debutalbumet Unga hjärtan. Sedan dess har jag åkt runt i Sverige endast beväpnad med min gitarr och leende för att spela låtarna för alla som vill lyssna. Förutom låtarna på min skiva så brukar jag spela en del covers, det är moderna topplistelåtar som jag försöker tolka på mitt eget vis. Störst uppmärksamhet fick min cover av "Tik Tok" när kändisbloggaren Perez Hilton twittrade om den. Min sommar består av en del festivalspelningar, lite intervjuer och senare i sommar även ett TV framträdande. 

Vanligtvis svarar jag alltid på alla kommentarer jag får men jag har inte riktigt listat ut hur jag gör det här på bästa sätt, men jag ska fortsätta luska.

Fortsätt sola så hörs vi.

Kram

Vägra klaga.

Sådär ja, jag är säkert hemma från Gränna och grät en skvätt när jag bytte hyrbilens A/C mot min bils K/D (korsdrag). Föresten kan jag berätta att en långärmad ljusblå skjorta inte är det bästa en sån här dag, den blir liksom lätt mörkblå.

Jag har hunnit med att göra en intervju här hemma i Hässelby idag också. Det är för en tidning som heter Magasin Västerort och jag åkte med journalisten och visade mina guldkorn här i förorten. Från favoritfotbollsplanen via golfbanan till  klipporna vid vattnet.

Här kommer föresten bilden med utsikten från hotellet, det är som sagt riktigt svårt att tro att det är i Sverige.

Är jag utomlands eller?

 Jag vaknar upp efter en fantastisk kväll i Gränna, polkagrisstaden.

Igår spelade jag på en allsång i hamnen i Gränna och det var hur kul som helst, trots en regnskur utan dess like så stannade de drygt 1000 personerna kvar för att lyssna på vårt fullspäckade program. Roligast, förutom att stå på scen, var att träffa Uno Svenningson och prata med honom. Vi hade mycket gemensamt p.g.a. vårt hundintresse. (appropå hundar så ska jag berätta en rolig sak imorn)

Innan jag checkade ut så var jag vara tvungen att fota utsikten från hotellet och när jag tittar på bilden så måste jag nypa mig själv och fråga: Är verkligen det här Sverige?

(Det är problem att ladda upp bilden men den kommer upp så fort jag kommer hem)

Vilket jäkla vackert land vi bor i!!